Now loading.
Please wait.

menu

Antwerpen haven luchthaven

Vervoer Antwerpen haven luchthaven

Voor vervoer van de haven van Antwerpen naar de luchthaven  en omgekeerd bent u bij ons aan het juiste adres. Luchthavenvervoer Marc is specialist in vervoer per taxi of minibus naar alle luchthavens.

Onze ervaren chauffeurs brengen dagelijks vakantiegangers of zakenmensen van de luchthaven naar de haven van Antwerpen.

Wij bieden een betaalbare taxiservice met vriendelijke top chauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid! Servicegericht vervoer naar en van luchthavens naar keuze.

Onze taxichauffeur ziet er representatief uit en haalt u op in een schone taxi. Natuurlijk helpt hij u en uw gasten met de bagage. Zo hoeft er niet met koffers te worden. Onze taxi’s hebben de beschikking over gekeurde kinderstoelen.

 

 

Luchthavenvervoer van en naar de Haven van Antwerpen

Wij bieden u een betaalbare taxiservice met vriendelijke top chauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid! Servicegericht vervoer naar de luchthaven van de haven van Antwerpen . Wij rekenen voor luchthavenvervoer geen vertrekkosten aan en rijden aan zeer goedkope tarieven.

 

Kies voor betrouwbaar luchthavenvervoer  – Haven Antwerpen:

 

  • Luchthavenvervoer haven anwterpen

  • 24 uur 7 dagen per week een snelle en veilige service
  • Wij hanteren een zeer scherp taxitarief
  • Reserveer eenvoudig een taxirit naar de luchthaven.
  • Onze taxichauffeurs zijn zeer ervaren
  • Comfortabele luxe minibus taxi’s voor groepen
  • onze wagens vervoeren naar alle luchthavens in binnen- en buitenland
  • Wij zijn bereikbaar op alle momenten

 

Contacteer ons voor Luchthavenvervoer van en naar de haven van Antwerpen

Voor meer informatie of reservatie van uw luchthavenvervoer bel: 0032 (0) 485 859 671 of mail ons: info@luchthavenvervoermarc.be

Wij bieden u particuliere en zakelijke taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Onze service bestaat uit klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid. Dit is de service die u verdient! Kwaliteit en service in de Taxibranche is waar wij naar streven.

Bezoek ook deze pagina’s:

Luchthavenvervoer FrankfurtAntwerpen haven luchthaven Berchem luchthavenvervoerDeurne luchthavenvervoerLuchthavenvervoer Antwerpen Luchthavenvervoer naar ZaventemLuchthavenvervoer Borsbeek Charleroi Luchthaven Taxi Luchthavenvervoer Frankfurt Taxi luchthaven LierLuchthavenvervoer RotterdamTaxi luchthaven Schilde Luchthavenvervoer Wilrijk

Luchthavenvervoer van en naar de haven van Antwerpen

Voordelig luchthavenvervoer in Antwerpen naar luchthavens: Zaventem, Charleroi, Rotterdam, Schiphol, Düsseldorf en Frankfurt.

Boek nu! Bereken uw rit

Relevante pagina’s

Haven van Antwerpen

De haven van Antwerpen is al sinds de middeleeuwen een onmisbare schakel in de wereldhandel. Vandaag de dag werken 150.000 mensen verder aan dit succesverhaal en is er een nauwe samenwerking tussen privébedrijven, overheden en het Havenbedrijf. Al deze mensen en partijen zetten zich samen in voor een welvarende en duurzame toekomst voor de Antwerpse haven én haar omgeving!

Transport van en naar de haven

De Antwerpse haven beschikt over een uitstekende infrastructuur om alle soorten transporten en goederen te ontvangen. Geen enkele andere haven ligt bovendien zo centraal in Europa als Antwerpen, wat het transport naar consumenten gemakkelijker, duurzamer, efficiënter en daarmee goedkoper maakt.

Port of Antwerp Nieuws

 

Havenbedrijf veroordeelt uitzichtloze staking bij het spoor. Het goederenvervoer per spoor in de Antwerpse haven wordt zwaar getroffen door de spoorstaking die de Franstalige spoorbonden vorige week woensdag zijn gestart. Lees meer

Logistic Intermodal Services B.V. (LIS) start railshuttle tussen Antwerpen en Metz.
Logistic Intermodal Services B.V. (LIS), een bedrijf van Toon Habers, is per 23 mei een nieuwe railverbinding gestart tussen Metz en Antwerpen. Klanten op deze nieuwe verbinding zijn o.a. BCA Intermodal B.V, onderdeel van de Ter Haak Group en Multi Modal Shuttle, de exploitant van de terminal in Metz. Daarnaast sluit de verbinding aan op de treinverbinding Antwerpen-Strasbourg. Lees meer