Now loading.
Please wait.

menu

Luchthavenvervoer Rotterdam

Luchthavenvervoer Rotterdam – Airport taxi’s aan de scherpste prijzen

 

Luchthavenvervoer Rotterdam

Luchthavenvervoer Rotterdam staat voor vervoer vanuit de regio  Antwerpen naar de luchthaven Rotterdam. Luchthavenvervoer Marc is specialist in vervoer per taxi of minibus naar luchthavens Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Rotterdam, Schiphol, Düsseldorf en Frankfurt.

Onze ervaren chauffeurs brengen dagelijks vakantiegangers of zakenmensen naar de luchthaven van Rotterdam.

Wij bieden een betaalbare taxiservice met vriendelijke top chauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid! Servicegericht vervoer naar en van luchthavens naar keuze.

Onze taxichauffeur ziet er representatief uit en haalt u op in een schone taxi. Natuurlijk helpt hij u en uw gasten met de bagage. Zo hoeft er niet met koffers te worden. Onze taxi’s hebben de beschikking over gekeurde kinderstoelen.

Luchthavenvervoer van en naar Rotterdam

Zonder stress op vakantie gaan of zakenreis? Met de luchthaventaxi van Taxi Marc begint uw vakantie of business trip op het moment dat u de deur op slot draait. Reserveer ons vervoer naar de luchthaven en je heb geen parkeerzorgen en gesleep met koffers. Wij rijden o.a. naar Rotterdam Airport, Amsterdam Airport Schiphol en Vliegveld Eindhoven en bieden u een betaalbare taxiservice met vriendelijke top chauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid! Onze chauffeur zet u op de gewenste luchthaven af en haalt u hier ook weer op. Wij rekenen voor  vervoer naar Schilde van de luchthaven geen vertrekkosten aan en rijden aan zeer goedkope tarieven.

Kostprijs luchthavenvervoer Rotterdam

Wilt u de kostprijs weten voor vervoer naar de luchthaven Rotterdam vanuit uw stad of gemeente? Ga dan naar onze pagina prijzen. Daar kan je onmiddellijk de kostprijs ontdekken voor uw taxirit.

Kies voor betrouwbaar luchthavenvervoer Rotterdam

Luchthavenvervoer Rotterdam

  • 24 uur 7 dagen per week een snelle en veilige service
  • Wij hanteren een zeer scherp taxitarief
  • Reserveer eenvoudig een taxirit naar de luchthaven.
  • Onze taxichauffeurs zijn zeer ervaren
  • Comfortabele luxe minibus taxi’s voor groepen
  • onze wagens vervoeren naar alle luchthavens in binnen- en buitenland
  • Wij zijn bereikbaar op alle momenten

Contacteer ons voor Luchthavenvervoer Rotterdam

Luchthavenvervoer Rotterdam nodig? Voor meer informatie of reservatie van uw luchthavenvervoer bel: 0032 (0) 485 859 671 of mail ons: info@luchthavenvervoermarc.be

Wij bieden u particuliere en zakelijke taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Onze dienstverlening bestaat uit klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid. Dit is de service die u verdient! Kwaliteit en service in de Taxibranche is waar wij naar streven.

Bezoek ook deze pagina’s:

Luchthavenvervoer FrankfurtAntwerpen haven luchthaven Berchem luchthavenvervoerDeurne luchthavenvervoerLuchthavenvervoer Antwerpen Luchthavenvervoer naar ZaventemLuchthavenvervoer Borsbeek Charleroi Luchthaven Taxi Luchthavenvervoer Frankfurt Taxi luchthaven LierLuchthavenvervoer RotterdamTaxi luchthaven Schilde Luchthavenvervoer Wilrijk

Relevante pagina’s

Rotterdam Airport | Tickets boeken, parkeren & info

Rotterdam Airport (eigendom van de Schiphol Group) is een vliegveld dat tussen Den Haag en Rotterdam in ligt. Voormalig vliegveld zestienhoven, is qua aantal passagiers het derde vliegveld van Nederland; na respectievelijk Schiphol en Eindhoven, maar voor Maastricht Airport en Groningen Airport! Ruim anderhalf miljoen mensen per jaar kiezen Rotterdam Airport als het beginpunt van de vakantie. Een aantal dat de laatste tijd rap aan het stijgen is. En dat is helemaal niet zo gek! Met de nieuwe WiFi dekking (gratis voor iedereen), de frisse uitstraling op de luchthaven en goedkope en ruime parkeermogelijkheden is het ook een volwaardige luchthaven. Airport codes: RTM  (IATA) en EHRD (ICAO).

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. Het vliegveld ligt in de Zestienhovensepolder, net ten noorden van Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group, met als aandeelhouders de Staat der Nederlanden, en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. In 2010 passeerden ruim 1 miljoen passagiers de luchthaven, een stijging ten opzichte van het jaar ervoor. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele en interregionale overwegingen van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruik.

Privé Chauffeur boeken

Wilt u een privé chauffeur boeken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt zowel bij ons een professionele privé chauffeur boeken, als ook op low budget wijze, via een website als Driveme.nl, waar particulieren hun diensten kunnen aanbieden.

Stad Rotterdam

Rotterdam  is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer.

Kom naar Rotterdam deze zomer, want Rotterdam is hot! De stad is zelfs door Lonely Planet’s Best in Travel uitgeroepen tot één van de top tien must visit steden van de wereld in 2016. Er is dan ook van alles te zien en te beleven in de zomermaanden, voor jong en oud: van food festival tot city tour, van zonnig terras tot muzikale events. Op deze pagina geven we je een voorproefje van de Rotterdamse zomer.

21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40