Now loading.
Please wait.

menu

Luchthavenvervoer Charleroi

Luchthavenvervoer Charleroi

Luchthavenvervoer Charleroi – Airport taxi vanuit groot Antwerpen

Luchthavenvervoer Charleroi aan de scherpste prijzen

Luchthavenvervoer Charleroi gezocht? Dan zit je hier goed bij  Luchthaventtaxi Marc, hij  verzorgt vervoer naar de luchthaven tegen vaste scherpe tarieven. U wordt thuis opgehaald met onze luxe taxi of taxibus en rechtstreeks naar het vliegveld Charleroi gebracht. Bij terugkomst zal de chauffeur u persoonlijk opwachten. Zo voorkomt u te moeten parkeren bij het vliegveld en heeft u het gemak en de service van ons vervoer naar de luchthaven Charleroi. Wij rekenen voor luchthavenvervoer Charleroi geen vertrekkosten aan en rijden aan zeer goedkope tarieven.

 

Vanuit groot Antwerpen naar Charleroi

Wij verzorgen voordelig luchthavenvervoer vanuit Antwerpen naar verschillende nationale en internationale luchthavens zoals: Zaventem, Charleroi, Rotterdam, Schiphol, Düsseldorf en Frankfurt. U kunt zorgeloos genieten van de start van uw vakantie of uw zakenreis met onze luchthaventaxi .Wij bieden u een betaalbare taxiservice met vriendelijke top chauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid! Servicegericht vervoer naar en van luchthaven van Charleroi. Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Wommelgem, WilrijkSchildeLier, Borsbeek, Deurne, …

Wat is de prijs voor vervoer naar de luchthaven van Charleroi

Voordelig luchthavenvervoer in Antwerpen  naar luchthavens: Zaventem, Charleroi, Rotterdam, Schiphol, Düsseldorf en Frankfurt.Wilt u de kostprijs weten voor vervoer naar de luchthaven Charleroi? Ga dan naar onze pagina prijzen. Daar kan je onmiddellijk de kostprijs ontdekken voor uw taxirit.

 

Kies voor betrouwbaar luchthavenvervoer Charleroi:

 

  • Luchthavenvervoer Charleroi

  • 24 uur 7 dagen per week een snelle en veilige service
  • Wij hanteren een zeer scherp taxitarief
  • Reserveer eenvoudig een taxirit naar de luchthaven.
  • Onze taxichauffeurs zijn zeer ervaren
  • Comfortabele luxe minibus taxi’s voor groepen
  • onze wagens vervoeren naar alle luchthavens in binnen- en buitenland
  • Wij zijn bereikbaar op alle momenten

 
 

Contacteer

Voor meer informatie of reservatie van uw luchthavenvervoer bel: 0032 (0) 485 859 671 of mail ons: info@luchthavenvervoermarc.be

Wij bieden u particuliere en zakelijke taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Onze service bestaat uit klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid. Dit is de service die u verdient! Kwaliteit en service in de Taxibranche is waar wij naar streven.
 

Bezoek ook deze pagina’s:

Luchthavenvervoer Frankfurt – Antwerpen haven luchthaven –  Berchem luchthavenvervoer    –   Deurne luchthavenvervoer  –  Luchthavenvervoer Antwerpen  –  Luchthavenvervoer naar Zaventem  –  Luchthavenvervoer Borsbeek   – Charleroi Luchthaven Taxi    –  Luchthavenvervoer Frankfurt  Taxi luchthaven Lier   – Luchthavenvervoer Rotterdam  – Taxi luchthaven Schilde  –  Luchthavenvervoer  Wilrijk

 

Relevante pagina’s

 

Charleroi-airport

Vliegticket prijzen zoeken, vergelijken en boeken. De belangrijkste aanbieders van vluchten vanaf Charleroi verzameld.

Luchthavenvervoer Charleroi

Brussels South Charleroi Airport

De luchthaven Brussels South Charleroi Airport (BSCA), in het Frans Aéroport de Charleroi Bruxelles-Sud (ICAO: EBCI, IATA: CRL), of ook wel de Luchthaven van Gosselies genoemd, ligt net ten noorden van Charleroi, in de deelgemeenten Gosselies en Ransart. De luchthaven ligt op een afstand van 46 km van Brussel. Met 6,5 miljoen passagiers per jaar is het de tweede luchthaven van België, na Luchthaven Brussel/Zaventem.
 

Charleroi

Charleroi (Waals: Tchålerwè) is een industriestad in de Belgische provincie Henegouwen. Charleroi telt ruim 202.000 inwoners op een oppervlakte van 102 km², en is daarmee naar inwonertal de op twee na grootste gemeente in België (na Antwerpen en Gent) en de grootste gemeente in Wallonië. In het hele stedelijke gebied van Charleroi, inclusief omliggende gemeenten, wonen bijna 500.000 mensen. Charleroi ligt aan de rivier de Samber.

Rond de agglomeratie loopt een ringweg, de autosnelweg R3, die samen met de A15/E42 een volledig ring om de stad vormt. In het stadscentrum loopt nog een volledige ring, namelijk de R9. Opmerkelijk aan “la Petite Ceinture” is dat deze slechts uit één rijrichting bestaat, en op deze wijze in tegenwijzerzin een ring omheen de stadskern vormt.

Verder is Charleroi, en dan met name het station Charleroi-Zuid, een belangrijk spoorwegknooppunt. O.a. de doorgaande Intercity van Luik naar Rijsel stopt er.

In Gosselies ligt de luchthaven van Charleroi, officieel “Brussels South Charleroi Airport“.