Now loading.
Please wait.

menu

Koerierdienst Antwerpen

Koerier Antwerpen gezocht?

Koerierdienst Antwerpen gezocht? Luchthavenvervoer Marc is ook uw partner voor koeriersdiensten. Wij zijn een toonaangevend koeriersbedrijf in de regio Antwerpen. Met ons uitgebreide wagenpark hebben wij steeds een passende oplossing voor elke pakket dat moet vervoerd worden. Of het nu gaat om een document of één groot pakket

Wij zijn een Antwerps koeriersbedrijf die alle documenten, pakjes of grote pakketten landelijk vervoert. Wij staan 24/7voor u klaar om uw belangrijke zending(en) op te halen en met alle persoonlijke aandacht, netjes en snel te bezorgen waar u maar wenst. Bij onze koeriers staat snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel en wij doen alles om onze klanten tevreden te stellen.

Prijzen koerierdienst Antwerpen

Onze prijzen en tarieven voor koeriersopdrachten zijn heel scherp en dus gunstig voor uw bedrijf. Laat u ook verbazen met onze persoonlijke service en snelheid van handelen. Verder staan wij bekend om onze duidelijke, directe communicatie, wat zeer belangrijk is gezien de snelheid van uw opdracht(en). 

Waarom kiezen voor Koerierdienst Antwerpen

koerierdienst antwerpen

 

  • De beste service aan de scherpste tarieven
  • Stipte en zeer ervaren chauffeurs
  • Uw opdracht kan zeer snel en makkelijk doorgegeven worden, professionele planning !
  • Wij werken met vooraf duidelijke prijsberekeningen.
  • Er zijn geen addertjes onder her gras en u zal niet voor verrassingen komen te staan.
  • Zeer goed onderhouden wagenpark
  • Wij rijden vanuit Antwerpen ook internationaal.

 

Bestel uw koerierdiensten Antwerpen

Of het nu gaat om een spoedrit binnen de regio of een internationale verzending, door ons uitgebreide wagenpark kunnen we vrijwel alle  ritten aan. Bel ons op +32 (0) 485 859 671 , mail: page.info@luchthavenvervoermarc.be  of ga naar ons contactformulier.

Bezoek ook deze pagina’s:

Luchthavenvervoer FrankfurtAntwerpen haven luchthaven Berchem luchthavenvervoerDeurne luchthavenvervoerLuchthavenvervoer Antwerpen Luchthavenvervoer naar ZaventemLuchthavenvervoer Borsbeek Charleroi Luchthaven Taxi Luchthavenvervoer Frankfurt Taxi luchthaven LierLuchthavenvervoer RotterdamTaxi luchthaven Schilde Luchthavenvervoer Wilrijk

Relevante pagina’s

Koerierdienst Antwerpen

De diensten van een koerier bestaat het bezorgen van pakketten en goederen bij particulieren en bedrijven. Een koerier is tegenwoordig een vervoerder die na aanvraag op korte termijn allerhande zendingen vervoert. Het is te vergelijken met personenvervoer door een taxibedrijf. Een koerier vervoert direct van adres A naar adres B. Hierbij kan gekozen worden voor verschillende snelheden van vervoer. Voor de ene opdrachtgever is de ‘snelheid’ (spoed) van het vervoer het belangrijkst, terwijl voor de andere klant ‘precies op tijd’ (just in time) en/of de persoonlijke begeleiding van een chauffeur ‘van deur tot deur’ het belangrijkste is. In de laatste gevallen kan de koeriersdienst transporten combineren en ontstaat er een lagere prijs. Koeriersvervoer vindt plaats met allerlei voertuigen van fiets tot vrachtwagen. Met voertuigen tot 500 kg laadvermogen kunnen ondernemers zonder beroepsgoederenvervoer vergunning dit werk binnen Nederland uitvoeren. De groep vervoerders die zendingen onder de 500 kilogram verzorgen heeft de term ‘koerier’ in de moderne betekenis bekendheid gegeven.