Now loading.
Please wait.

menu

Luchthavenvervoer Zaventem

luchthavenvervoer zaventem

 

Luchthavenvervoer Zaventem vanuit de regio Antwerpen gezocht? Wij zijn de eenvoudigste en meest budgetvriendelijke pendeldienst van en naar de luchthaven van Zaventem.

Vele vlieg of zakenreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s waardoor we zeer ervaren zijn in airport service. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Onze klanten genieten van een  ontspannen en betrouwbare rit aan de scherpste prijzen van Antwerpen naar Zaventem.

Luchthavenvervoer van en naar Zaventem

Luchthavenvervoer Marc verzorgt het luchthavenvervoer Zaventem – Antwerpen en andere plaatsen. Wij  vervoeren onze klanten naar alle veelgevraagde luchthavens in Nederland, België en Duitsland zoals:  Charleroi, Rotterdam, Schiphol, Düsseldorf en Frankfurt.

Zaventem – Antwerpen luchthaventaxi

Wij bieden u een betaalbare taxiservice met vriendelijke top chauffeurs in luxe auto’s die garant staan voor uw veiligheid! Servicegericht vervoer naar en van luchthaven van Frankfurt. Wij rekenen voor luchthavenvervoer geen vertrekkosten aan en rijden aan zeer goedkope tarieven. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen of eisen en dat mag want wij streven zelf ook naar kwaliteit.

Kies voor betrouwbaar luchthavenvervoer Zaventem:

 

  • Luchthavenvervoer Zaventem

  • 24 uur 7 dagen per week een snelle en veilige service
  • Wij hanteren een zeer scherp taxitarief
  • Reserveer eenvoudig een taxirit naar de luchthaven.
  • Onze taxichauffeurs zijn zeer ervaren
  • Comfortabele luxe minibus taxi’s voor groepen
  • onze wagens vervoeren naar alle luchthavens in binnen- en buitenland
  • Wij zijn bereikbaar op alle momenten

 

Contacteer ons voor Zaventem Luchthavenvervoer Antwerpen

Wij maken  Luchthavenvervoer ZaventemAntwerpen eenvoudig en en comfortabel van begin tot eind. Voor meer informatie of reservatie van uw luchthavenvervoer bel: 0032 (0) 485 859 671 of mail ons: info@luchthavenvervoermarc.be

Wij bieden u particuliere en zakelijke taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Onze service bestaat uit klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid. Dit is de service die u verdient! Kwaliteit en service in de Taxibranche is waar wij naar streven.

Bezoek ook deze pagina’s:

Luchthavenvervoer Frankfurt – Antwerpen haven luchthaven –  Berchem luchthavenvervoer    –   Deurne luchthavenvervoer  –  Luchthavenvervoer Antwerpen  –  Luchthavenvervoer naar Zaventem  –  Luchthavenvervoer Borsbeek   – Charleroi Luchthaven Taxi    –  Luchthavenvervoer Frankfurt  Taxi luchthaven Lier   – taxi Eindhoven Brussel Luchthavenvervoer Rotterdam  – Taxi luchthaven Schilde  –  Luchthavenvervoer  Wilrijk

Relevante pagina’s

 

Brussels Airport Website

Airport. Informatie voor vertrekkende passagiers. Parkeren op de luchthaven. Bagage & Reisinfo. Van & naar. Brussels Airport. Shops, bars & restaurants.  Vluchtinformatie Vertrek   – Parkings

Brussels Airport

Brussels Airport is de nationale luchthaven van België. Met in 2015 zo’n 239.000 vliegbewegingen en ruim 23,4 miljoen passagiers, is Brussels Airport op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van Vlaanderen.Adres: Leopoldlaan, 1930 Zaventem  – Telefoon: 02 753 77 53

Vervoer luchthaven

Vervoer van personen naar de luchthaven wordt luchthavenvervoer genoemd. Dit kan particulier personenvervoer of zakelijk vervoer zijn. Mercedes-Benz is verreweg het populairste automerk voor airport taxi’s in onder andere Nederland, Belgie en Duitsland. Luchthaven Taxivoertuigen kunnen op basis van een personenauto zijn ingericht, maar ook een personenbus kan worden ingezet voor regulier luchthavenvervoer. De Belgische luchthaventaxi levert overeenkomstige diensten aan als in Nederland, een chauffeur dient in België te slagen voor een examen om in het bezit te komen van een ‘geschiktheidsattest’. Om überhaupt aan een examen deel te kunnen nemen dient een aspirant-chauffeur (naast het beschikken over de gebruikelijke zaken als een rijbewijs, identiteitskaart en een ‘getuigschrift van goed zedelijk gedrag’) de zogenaamde ‘gedragstesten’ met goed gevolg te hebben afgelegd. Een taxichauffeur kan als zelfstandige werken, aangesloten zijn bij een telefooncentrale of in loondienst voor een werkgever vervoer verrichten.