Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Verschillende soorten GPS-trackers

posted in Page by

GPS trackers zijn een geweldige manier om uw kinderen en huisdieren te volgen. Niet alleen kunt u hen controleren, maar u kunt hen ook tekstberichten en e-mails sturen. Er zijn veel verschillende soorten GPS trackers om uit te kiezen. Hier zijn er een paar om u op weg te helpen.

Verschillende soorten GPS-trackers – iTrail Button

De iTrail Button voor gps tracker is een van de kleinste en duurzaamste draagbare GPS trackers op de markt. Het is ongelooflijk lichtgewicht op iets meer dan een cent, en bevat alles wat je zou verwachten van een tracking-apparaat. Als u een geliefde wilt volgen, is het een uitstekende keuze. U kunt het bevestigen aan de halsband van uw huisdier, rugzak, handtas of zelfs aan het speelgoed van uw kind. Bovendien kunt u het apparaat aanpassen met de gratis iTrail GPS app.

iTrail’s Live platform biedt gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hun GPS tracking gegevens vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Dit omvat Macs, Windows, smartphones en tablets. Het beschikt ook over een geïntegreerde lichtsensor en 3-assige versnellingsmeter. Bovendien biedt het een lage-batterij waarschuwingsfunctie, zodat u wordt gewaarschuwd wanneer uw batterij leeg raakt.

Magpie

Magpie is een GPS-tracker die klein, vuilbestendig, waterdicht en oplaadbaar is. Het heeft een ingebouwde versnellingsmeter die bewegende objecten kan detecteren. Als het een voorwerp detecteert, zal het u waarschuwen. Het apparaat is verkrijgbaar in 185 landen, wat betekent dat het overal kan werken.

Naast het volgen van de locatie van je voorwerpen, werkt Magpie ook als ring. U kunt het gebruiken om uw ouder of geliefde te bellen, zelfs als ze niet in de buurt zijn. In de stille modus gaat het apparaat over, zodat je kunt horen of je kind in de problemen komt. Bovendien kan de app “veilige zones” instellen voor kinderen.

De batterij van het apparaat gaat tot drie maanden mee. De levensduur van de batterij is echter afhankelijk van hoe vaak je het gebruikt. Om het apparaat op te laden, kunt u het op elke USB-poort aansluiten.

Eenvoudige bedrade GPS Tracker

Met een bedrade GPS-tracker kunt u uw voertuig volgen als het niet rijdt. U zult ook zijn functies kunnen controleren en real-time updates over zijn bewegingen ontvangen. De tracker wordt geleverd met een 200mAh NiMH-batterij die voldoende is om betrouwbare locatiegegevens te leveren zonder bij te tanken.

Een ander kenmerk van de Easy Wired GPS Tracker is dat hij waterdicht is. Dit maakt het gemakkelijk om te installeren op een krappe locatie. Hij is IP67 gecertificeerd. Bovendien kan de Easy Wired GPS Tracker sabotage detecteren en een waarschuwing versturen wanneer een voertuig is weggesleept.

Wat betreft de batterij, de tracker is in staat om een lange levensduur van de batterij die zal kunnen worden opgeladen met de meegeleverde laadkabel. Als u echter wilt weten hoeveel uw batterij is gebruikt, kunt u de gebruiksstatistieken in de app bekijken.

Speedotrack

Een Speedotrack GPS tracker is een geweldige manier om de veiligheid en het welzijn van uw schoolgaande kinderen te waarborgen. U kunt niet alleen uw kinderen in de gaten houden, maar ook geld besparen. U kunt zelfs het systeem gebruiken om sommige veldtochten voor uw studenten te plannen.

De Speedotrack GPS tracker is een goed gemaakt product dat beschikbaar is voor scholen van elke omvang. Het beschikt over een groot aantal innovatieve en gebruiksvriendelijke functies. Van GPS tracking tot een geofencing functie die uw voertuig stopt van het betreden van een bepaald gebied tot een augmented reality functie, er zijn een paar om uit te kiezen.

Hoewel de Speedotrack GPS tracker niet de beste is in het taggen van al uw voertuigen, is het een betrouwbare bron van informatie als het gaat om de nitty gritty. Bovendien kan het zelfs worden gebruikt om de prestaties van werknemers te verbeteren door hen in staat te stellen hun dagelijkse activiteiten beter te controleren.

Petfon

Petfon GPS tracker is een innovatief en duurzaam apparaat dat u helpt uw huisdier op elk moment terug te vinden. De GPS tracker is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden meegenomen. Het maakt gebruik van meerdere draadloze technologieën om real-time tracking te garanderen. Met zijn geavanceerde technologie kan de Petfon uw hond in slechts enkele seconden lokaliseren.

Naast het lokaliseren van uw huisdier kunt u met de Petfon ook een E-fence, een Danger Fence en een Safe Fence instellen. U kunt ook stemcommando’s opnemen op het apparaat om op afstand met uw huisdier te communiceren. Bovendien kan de Petfon kleurrijke lichten uitzenden om het gemakkelijker te maken uw hond ’s nachts te spotten.

Een ander goed punt van deze GPS-tracker is dat hij meerdere keren kan worden opgeladen. De batterij kan wel acht tot zestien uur meegaan. Bovendien krijgt u een compact oplaadstation bij het apparaat.

17 jan, 23

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Verschillende soorten GPS-trackers"