Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Goed toegerust de weg op

posted in Vervoer & Transport by

Klanten van ons taxibedrijf maken zich wel eens (overbodig) zorgen dat wij de route naar hun huis niet kunnen vinden. Nu is het inderdaad zo dat huisjes aan hellingen soms lastig te bereiken zijn (bijvoorbeeld op deels onverharde wegen, waarbij de weg half is weggespoeld), maar desalniettemin levert het gebruik van een altijd actuele navigatie ons immer tot aan uw voordeur: waar u ook woont.

Vanaf iedere locatie een rit te boeken

Ons landje kent vele agrarische gebieden; van vlak land tot ver voorbij de heuvels in nabij Brussel. Sommige klanten wonen langs nauwelijks begaanbare slingerpaden aan randen van heuvels. Ongeacht waar u ook woont; onze chauffeurs rijden in zowel personenauto’s als in SUV’s, die gemakkelijk slecht wegdek kunnen nemen. De navigatie doet de rest.

Wij maken gebruik van professionele systemen die niet afhankelijk zijn van App-aanbieders. Je kunt gemakkelijk goede navigatiesystemen vinden www.Autodoc.BE. Ook voor eigen gebruik. Wij kunnen het ons namelijk niet permitteren dat bepaalde web-diensten tijdelijk niet werken (wat voorkomt). Daarom vertrouwen wij alleen onze ritten toe aan een professioneel navigatiesysteem, zodat de klant altijd op ons kan rekenen.

Te laat komen op de luchthaven?

Onze chauffeurs kunnen ritten op danige wijze plannen dat zij zoveel mogelijk spits momenten trachten te vermijden. Natuurlijk kun je niet altijd aan de spits ontkomen en komen ook onze chauffeurs file tegen onderweg, maar daar waar mogelijk zal men alles in het werk stellen om onze klanten tijdig op de luchthaven te laten arriveren. Navigatie vertelt ons namelijk ook waar de drukte zich bevindt; zijn er andere -snellere-opties mogelijk, dan zal onze chauffeur ter plekke de afweging kunnen maken.

Een Routenavigatiesysteem houdt de chauffeur altijd op de hoogte van beschikbare route’s, alternatieve route’s, verkeersdrukte, in sommige gevallen van weersomstandigheden. Datgene wat van belang is om zo snel mogelijk van plek a naar plek b te komen.

02 feb, 20

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Goed toegerust de weg op"