Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Tips om te besparen op je reiskosten met het vliegtuig

posted in Vervoer & Transport by

Voor de consument is het positief dat er steeds meer aanbod van vliegtuimaatschappijen ontstaan. Door de concurrentie worden vliegtickets namelijk alleen maar goedkoper. Toch bestaan de kosten voor een vakantie nog steeds voor een groot deel uit het reizen met het vliegtuig. En deze kosten kan je eenvoudig omlaag brengen door op verschillende dingen te besparen. In dit artikel geven we je enkele tips hoe jij eenvoudig geld kan besparen op je reiskosten!

Aanbieders vergelijken

Zoals gezegd wordt het aanbod steeds groter. Er ontstaan steeds meer maatschappijen die zich minder richten op service en vooral de goedkoopste willen zijn. Wanneer je enkel op zoek bent naar de goedkoopste aanbieder, kan je gebruik maken van een vergelijkingssite. Op een dergelijke sites kan je je vertrek- en aankomstdatum selecteren, de bestemming en het aantal personen, waarna de beste deals zullen worden getoond.

Vervoer naar vliegveld

Wanneer je tientallen kilometers van het vliegveld vandaan woont, kunnen de kosten voor een taxi flink oplopen. Echter kan je met de dienst Über ook een taxi met iemand delen, waardoor de kosten lager uit zullen vallen. Helaas ben je dan wel afhankelijk van de vraag van lotgenoten in jouw regio. Uiteraard kan je ook zelf met de auto naar de luchthaven en je auto zelf bij het vliegveld parkeren. In de omgeving van vrijwel alle grote luchthavens is het aanbod van parkeermogelijkheden erg groot. Het is aan te raden om gebruik te maken van zulke parkeren en niet direct bij de luchthaven te parkeren.

Last minute

Ga je naar een populaire bestemming met een groot aanbod? Wanneer je met maximaal 2 personen op reis gaat, loont het vaak om te wachten met boeken tot 2 weken voor vertrek. De tickets zullen dan veel goedkoper worden aangeboden.

10 nov, 16

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Tips om te besparen op je reiskosten met het vliegtuig"