Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Hoe werkt dat, luchthavenvervoer?

posted in Vervoer & Transport by

Het fijne van gebracht en gehaald worden, van en naar de luchthaven, is dat het onze klanten volledig ontzorgt. De vakantie of reis begint eigenlijk al bij het instappen van de taxi en dat op ieder gewenst tijdstip van de dag. Onze chauffeurs vergeten geen rit, of komen niet te laat; u kunt altijd 24/7 op onze dienstverlening rekenen.

Hoe ziet een taxirit eruit naar de luchthaven?

Vooraf vraagt u een vrijblijvende offerte op onze website aan voor uw rit. Aan de hand van deze gegevens, zoals het aantal kilometers, aantal personen, tijdstip en datum zullen wij u een offerte uitbrengen. Om vooraf een idee van onze prijzen te krijgen kunt u hier klikken.

Wij kunnen diverse type taxi’s inzetten voor vervoer, zoals personenauto’s of taxibussen, het aantal personen vormt geen probleem voor ons.

OV, taxi, of eigen auto?

Grotere luchthavens willen nog wel goede openbaarvervoerregelingen bieden; de kleinere luchthavens zijn soms alleen per bus bereikbaar echter, wat in de praktijk kan tegenvallen voor de reiziger. Het zeulen met bagage, of zelfs het vergeten van bagage (het komt helaas voor) kan zorgen voor een onprettige reis, om nog maar te zwijgen over reistijden, overstappen en wachttijden. Ook de terugreis naar huis kan soms lelijk tegenvallen; binnen de spitsuren zijn de OV voorzieningen (bus, trein e.d.) vaak overvol, en daarbuiten rijden zij vaak beperkt (vooral tijdens de nachtelijke uren).

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen, dan boekt u een taxi naar de luchthaven.

Met de eigen auto naar de luchthaven?

Geeft u de voorkeur aan het rijden met uw eigen auto, en deze tijdens uw reis te parkeren op de luchthaven? Ga in dat geval uitsluitend in zee met een uiterst betrouwbare partner (bij voorkeur de luchthaven zelf). Zorg dat u ruim van te voren een plaats reserveert tijdens de beoogde periode.

Er duiken namelijk steeds vaker berichten op in de media dat ‘parkeerbedrijven’ niet allemaal even betrouwbaar zijn, waar de klant ernstig de dupe van kan worden, d.m.v. schade aan de auto. In Nederland stroomt het klachten over bepaalde long-term parkeer aanbieders (zgn. Valetparking); de marechaussee heeft inmiddels al meer dan 100 klachten opgenomen.

Als klant overhandig je de autosleutel op het moment van arriveren, de medewerker neemt het dan van je over en ‘parkeert’ jouw auto binnen een afgesloten parkeerplaats. Hierna is het maar afwachten in welke staat je de auto terug ontvangt, aldus naar voren kwam in de media. De kwestie haalde zelfs het journaal. Zorg dus altijd dat u van te voren betrouwbare (en vele) reviews naleest van klanten vóór u.

De reis kan .. beginnen!

Onbezorgd op reis, dát is het doel! Hebt u goedkope reis geboekt via Folderbode.be bij één van de vele aanbiedingen, of gaat u juist op georganiseerd en op maat op reis? Hoe u ook van plan bent te gaan reizen, zorg ervoor dat u alleen met betrouwbare reisorganisaties op pad gaat, zodat u op plaats van bestemming niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Zorg dat de touroperator is aangesloten bij de ANVR, zo bent u ervan verzekerd dat bij faillissement van touroperator’s u recht hebt op teruggave van uw reis.

21 jan, 20

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Hoe werkt dat, luchthavenvervoer?"