Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

EGR klep uitschakelen

posted in Vervoer & Transport by

De EGR klep uitschakelen is een uitstekende optie wanneer u hoge kosten wilt voorkomen die door deze klep worden veroorzaakt. Het zogenaamde EGR systeem is te vinden in voertuigen met een dieselmotor en zorgt voor een verlaging van de NOx-uitstoot. De EGR klep stuurt de uitlaatgassen terug naar de motor en deze zorgt ervoor dat deze gassen hier worden verbrand. De EGR klep draagt bij aan een betere milieuvriendelijkheid van het voertuig, maar de klep raakt ook snel vervuild en kan hierdoor verstoppen. Het vervangen van deze klep is bijzonder kostbaar.

De EGR klep eenvoudig laten uitschrijven

U kunt de EGR klep laten uitschakelen door deze te laten uitschrijven. In dit geval kiest u voor een permanente oplossing, waarbij de EGR functie kan worden uitgeschreven. Dit wil zeggen dat deze volledig wordt verwijderd uit de software van het voertuig. Zodra de EGR functie uit de software is gehaald is deze niet meer actief. Dit kunt u ook zien aan het EGR dashboardlampje dat vanaf dat moment niet meer brandt. Een ervaren onderneming kan de EGR klep uitschakelen door de software van het voertuig aan te passen, waardoor u geen last meer zult hebben van een kapotte of verstopte klep. U kunt de hoge reparatie- of vervangingskosten dan ook besparen in de toekomst.

Naar een professioneel bedrijf

Het is belangrijk om de software aan te laten passen door een ervaren partij met veel verstand van zaken. Dit voorkomt dat er iets misgaat, waardoor u nadelen zult ondervinden van de software aanpassing. Klik hier wanneer u interesse heeft in het vakkundig en professioneel laten verwijderen van de EGR klep uit de software van uw dieselvoertuig. U kunt direct na het aanpassen van de software gaan profiteren van de voordelen. De aanpassing van de software brengt geen nadelige gevolgen met zich mee voor uw voertuig of uw portemonnee.

20 dec, 16

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "EGR klep uitschakelen"