Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Tips voor het voorbereiden van je vliegvakantie

posted in Vervoer & Transport by

Het is van belang dat uw vakantie tot in de puntjes wordt voorbereid. We kunnen wel zeggen: ‘’Een goede voorbereiding is het halve werk’’. Er moet van alles worden geregeld voordat u het vliegtuig in kunt stappen. Denk hierbij aan de reisplanning, verzekeringen, visums en vervoer. Om u goed op weg (of eigenlijk in de lucht) te helpen geven we u enkele tips.

Inpakken

Wanneer de vertrekdatum dichterbij komt wordt het belangrijk om na te denken over de benodigde spullen. Natuurlijk is de inhoud van uw koffer afhankelijk van de activiteiten, bestemming en mogelijkheden. Wanneer u per vliegtuig vertrekt is het tevens belangrijk aan het maximale gewicht van uw koffer te denken. Maak altijd ruim van tevoren een inpaklijst zodat u geen spullen zult vergeten.

Vervoer

Wanneer u met het vliegtuig op vakantie gaat is het van belang vervoer naar de luchthaven te regelen. In Nederland wordt in de meeste vanaf Schiphol gevlogen. Wanneer u geen auto tot u beschikking heeft, of de parkeerkosten te duur vind,  is het mogelijk een taxi te bestellen. Er rijden goedkope taxi’s van Utrecht naar Schiphol maar de luchthaven is ook vanaf andere locaties goed te bereiken. De meeste taxicentrales bieden namelijk ‘’luchthavenvervoer’’ aan. Dergelijk vervoer moet vaak vooraf worden geregeld. Wanneer u liever met het openbaar vervoer reist dient u de reis uit te stippelen via de websites van de vervoerders.

Verzekeringen

Het is van belang een reisverzekering af te sluiten wanneer u naar het buitenland vertrekt. Deze verzekering beschermd u van schade en andere onvoorziene kosten. Zo is het mogelijk dat u te maken krijgt met diefstal, verlies of beschadiging van uw spullen. Ook voor zorg moet u verzekerd zijn. De ziekenhuiskosten kunnen in bepaalde landen immers flink oplopen.

13 feb, 17

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Tips voor het voorbereiden van je vliegvakantie"