Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Tips voor het starten van je eigen taxibedrijf

posted in Vervoer & Transport by

Er zijn weinig beroepen waarbij je zoveel vrijheid hebt als taxichauffeur. Lekker de hele dag op de weg, zelf je tijden inplannen en nieuwe mensen leren kennen. Het aantal taxibedrijven groeit dan ook jaarlijks. Wellicht heb je zelf ook de ambitie om een eigen taxibedrijf te beginnen. Maar waar moet je dan op letten? Welke dingen moet je regelen? En hoe kom je aan je klanten? In dit artikel geven we je enkele tips!

 

Aanschaffen representatieve auto

Het grootste visitekaartje van een taxichauffeur is natuurlijk zijn auto, je auto dient dus ten alle tijden klasse uit te stralen. Wellicht ben je zelf al in het bezit van een representatieve auto. Zo niet, dan is het de moeite waard om hierin te investeren. Een dergelijke auto is echter niet goedkoop, probeer daarom altijd bij de garage af te dingen. Bij veel dealers kan je tevens een regeling treffen waardoor je de auto over een langere periode kan afbetalen en soms zelfs tegen 0% rente. Een andere optie is door een lening af te sluiten, waardoor je direct de autofinanciering kan regelen. Anders kan je altijd nog kiezen voor een lease auto. Dan ben je zeker van goede service wanneer je pech hebt met de auto, echter is de auto dan niet jouw eigendom.

 

Klanten werven

Om klanten te werven kan je op meerdere manieren te werk gaan. Vooral je omgeving is bepalend. Woon je bijvoorbeeld in de buurt van een luchthaven? Dan is het heel aantrekkelijk om daar te staan en klanten naar hun hotel te vervoeren. Om de tijd efficient in te delen is het helemaal ideaal als je op de terugweg ook iemand mee kan nemen. Zorg er daarom voor dat potentiele consumenten in jouw gebied je online weten te vinden!

14 mrt, 17

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Tips voor het starten van je eigen taxibedrijf"