Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Het is weer tijd voor vakantie

posted in Vervoer & Transport by

De vakantie komt er weer aan! Lekker even niks doen, niks moeten en heerlijk geniet van zon, zee, lekker eten en elkaar. Hier geven we jou enkele tips hoe je zonder stress op vakantie gaat.

 

Begin op tijd

Leg een week van te voren je koffers open op je kamer en leg hier iedere keer weer iets in. Begin niet een dag van te voren, want er zijn altijd wel zaken waar je tegen aanloopt en dat is niet prettig om dat last minute nog te moeten regelen. En dit veroorzaakt onnodig stress.

Maak een actielijst

Maak van te voren een actielijst met daarop alles wat je nog moet doen of mee wilt nemen. Vul deze, indien nodig, aan met dingen die je later nog te binnen schieten. Als je alles opschrijft, dan kun je het niet vergeten en is het uit je hoofd. Dit zorgt voor rust in je hoofd en minder stress.

Cluster je taken op je lijst

Probeer de taken op je lijst zoveel mogelijk te clusteren of groeperen. Het werkt veel effectiever en kost je minder tijd als je dezelfde dingen in één keer afwerkt. In plaats van dat je van de hak op de tak springt.

Werk je lijst taak voor taak af

Focus je op 1 taak tegelijk, maak je taak af en dan pas weer de volgende. Dus niet tussendoor nog even snel iets meenemen. Je bent dan afgeleid van waar je me bezig was en moet je weer opnieuw concentreren en het weer oppakken. Dit kost onnodig veel tijd en zorgt voor onrust.

Maak duidelijke afspraken

Je hoeft niet alles alleen te doen. Dus spreek van te voren af wie wat doet, hou je eraan en check tussendoor of alles nog naar wens verloopt. Je kinderen bijvoorbeeld ook hun eigen handtas inpakken (indien ze daar de leeftijd voor hebben). Dit scheelt je tijd en zorgt ervoor dat je samen het gezamenlijke doel bereikt: zonder stress, heerlijk op vakantie!

Om een fantastische vakantie te beginnen zonder stress boek een luchthaven Taxi bij Global taxi Antwerpen.

29 mei, 17

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Het is weer tijd voor vakantie"