Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Tweedehands auto kopen

posted in Vervoer & Transport by

Omdat een auto ineens de helft van zijn waarde kan verliezen is dit de slechtste investering die je kunt doen. Als je een tweedehands auto koopt bespaar je veel geld waar je andere leuke dingen van kunt doen. Een tweedehands auto kun je laten onderhouden waar je maar wilt en is vaak nog goedkoper ook. Bij een nieuwe auto ben je dit vaak verplicht om dit bij de dealer te doen. De verzekering is ook veel goedkoper. Met een auto die van jezelf is kun je mee doen wat jij wilt. Je bent aan niemand verantwoording schuldig.

Waar kun je een auto kopen?

Je kunt een auto kopen van iemand die er één te koop heeft staan dus van een privé-persoon, wordt ook wel particulier genoemd. Wat prettig is, is dat je meteen zaken kunt doen met de eigenaar. Zo kun je ook zien hoe deze eigenaar met zijn auto omgaat en zijn spullen. Ben je op zoek naar een tweedehands auto van een bepaald merk? Dan kun je deze kopen bij een autodealer. Een dealer weet ook waar de auto vandaan komt en hoe die eigenaar er mee om is gegaan. Dan heb je ook nog een autohandelaar. Maar een handelaar koopt een auto, wast, poetst en boent deze en biedt hem daarna direct te koop aan.  Hij zal je niet zo veel kunnen vertellen over de auto, wat je misschien wel graag zou willen weten.

Auto's uit het buitenland.

Tweedehands auto's uit het buitenland zijn razend populair. Er zijn begin van dit jaar al bijna 100.000 gebruikte auto's uit het buitenland gehaald. Dit blijft alsmaar stijgen. Denk hierbij aan een Volkswagen Polo uit Duitsland of en Opel Astra uit België. In Nederland hebben we met een schaarste van bepaalde type auto's te maken. Het aanbod van gebruikte auto's in het buitenland is groter maar zijn niet voordeliger.  In Nederland moet je alsnog BPM afdragen.

27 okt, 17

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Tweedehands auto kopen"