Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Auto verkopen via de autoveiling | Beste prijs binnen 24 uur

posted in Vervoer & Transport by

Direct uw auto verkopen aan de hoogste bieder? Bij autoveiling Besteautobod.be is dat snel geregeld. Iedere auto kunt u hier probleemloos verkopen aan een erkend autobedrijf. De veiling is geheel gratis en vrijblijvend. Ook wanneer u wilt weten wat uw wagen waard is, bent u hier aan het juiste adres!

autoveiling

Ieder model

Of u nu een berline, break, cabrio of camion wilt verkopen. Bij de autoveiling bent u altijd aan het juiste adres. De veiling werkt op basis van een zeer groot betrouwbaar netwerk welke op uw auto gaat bieden. Het netwerk bestaat uit meer dan 5000 erkende garagisten en dealers. U beslist of u de auto verkoopt aan het voorgestelde bod of niet. Dit is allemaal gratis!

 

Verkopen aan autobedrijf of particulier

autoWilt u uw wagen verkopen aan een particulier, dan moet u niet bij de autoveiling zijn maar een zoekertje plaatsen. De kans is dan wel groot dat u lang uw wagen te koop heeft staan, en dat potentiële koper niet op komen dagen. Ook is de kans aanwezig dat u moet gaan onderhandelen over de prijs. Dit voorkomt u wanneer u uw auto zou verkopen via de autoveiling. Bij de veiling zijn alleen erkende autobedrijven aangesloten welke een serieus bod doen en de auto in bijna alle gevallen de volgende dag al van u overkopen. Een keuring voor verkoop is hierbij tevens overbodig!

 

Keuring niet verplicht

Wanneer uw wagen is afgekeurd bij de normale keuring, dan kunt u deze ook probleemloos verkopen voor een goede prijs. Er zijn namelijk altijd meerdere autobedrijven in uw wagen geïnteresseerd. Zelfs wanneer er schade is, of een defect, dan zijn er meerdere kopers te vinden. Een gebroken distributieriem of kapotte koppeling zijn geen enkel bezwaar voor de aangesloten autobedrijven.

 

Gratis weten wat uw wagen waard is

Wilt u gratis te weten komen wat uw wagen waard is en waarvoor u deze ook direct kunt verkopen? Meld uw wagen dan vrijblijvend aan bij de veiling. Binnen 24 uur weet u precies wat de echte verkoopprijs is!

 

Automerken die welkom zijn

Alfa Romeo, Aston martin, Audi, Bentley, Citroen, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Daihatsu, Daf, Dodge, Ferrari, Ford, Honda, Hyundai, Hummer, Infinity, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lancia, Lexus, Lotus, Mercedes, Maybach, Maserati, Mazda, Mini, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Scania, SSangYong, Smart, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, en alle andere automerken die wij nog niet genoemd hebben. Alle auto’s zijn dus welkom. U kunt iedere auto verkopen, ongeacht de staat.

 
21 nov, 17

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Auto verkopen via de autoveiling | Beste prijs binnen 24 uur"