Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Uw Camionette verkopen

posted in Vervoer & Transport by

Een camionette verkopen doet u het beste via Besteautobod.be. Waarom? Omdat u de wagen de volgende dag kunt verkopen aan de beste prijs, zonder gedoe. De kopers zijn geen particulieren maar autobedrijven. Daarnaast ontvangt u direct het geboden bedrag en wordt de wagen dezelfde dag nog opgehaald. Lees verder!

logo besteautobod

Beste prijs op uw camionette

De beste prijs op uw camionette krijgt u alleen via de autoveiling. U laat namelijk via deze methode meer dan 5000 erkende autobedrijven op uw bedrijfswagen bieden, en daar volgt een gegarandeerd hoog bod uit. In 85% van de gevallen krijgt u via de veiling meer geld voor uw wagen terug, dan wanneer u de camionette op een andere manier zou verkopen.

Gesloten veiling

De autoveiling is gesloten waardoor er alleen geregistreerde en erkende garagisten en dealers kunnen bieden op uw bedrijfsvoertuig. Meer bieder betekent ook een hoger bod. De veiling is namelijk zo gebouwd dat de bedrijven kunnen zien hoe hoog het huidige bod is. Daarnaast is de veiling slechts 24 uur en dat zorgt ervoor dat er ook vaker geboden wordt.

 

Snel geregeld zonder gedoe

Uw camionette verkopen is zeer eenvoudig, en bovendien snel geregeld. Zo meldt u uw bedrijfswagen in enkele minuten aan, waarna hij in de veiling komt te staan. De aangesloten autobedrijven worden verwittigd van het nieuwe voertuig, en kunnen beginnen met bieden. Zodra de veiling afloopt wordt aan u het winnende bod bekend gemaakt.

 

Kosteloos en vrijblijvend

Het bod is geheel vrijblijvend. Daar kunt u meedoen wat u wilt. Verkopen is niet verplicht. De gehele veiling kost u bovendien niets! U kunt dus zonder risico of kosten de autoveiling gratis uitproberen. Indien u wenst kunt u altijd uw camion of camionette verkopen aan de beste prijs!

 

Bij u opgehaald

De wagen wordt bij u thuis of op bedrijf opgehaald. U maakt een afspraak met de koper en beslist zelf waar en wanneer. U krijgt ter plaatse meteen het geboden bedrag uitbetaald.

 

Keuren niet nodig

Uw camion of camionette hoeft niet gekeurd te worden om het te verkopen. Hierdoor verliest u minder tijd en het bespaart u wat extra werkt. U kunt dus altijd snel uw camionette verkopen aan de beste prijs. Weten wat uw bedrijfswagen waard is? Meld deze dan gratis en vrijblijvend aan!

 
21 nov, 17

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Uw Camionette verkopen"