Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Goedkoop op vakantie doe je zo!

posted in Vervoer & Transport by

Je kan goedkope vliegtickets via alternatieve luchthavens doen. Want hoef je niet per se vanaf Schiphol te gaan vliegen kan dit ook schelen op je ticketprijs. Als je bijvoorbeeld dicht bij België of Duitsland woont kan je beter daar gaan vliegen. Want van de luchthaven Düsseldorf en Brussel kan je namelijk veel goedkopere tickets vinden. Als je niet gebonden bent met bepaalde vakantiedagen dan kan je beter buiten de vakanties om gaan vliegen dit scheelt je ook heel wat. En het zou ook niet heel erg uitmaken op welke dag je dan vertrekt. Maak gebruik van budget airlines. Ryanair vliegt redelijk goedkoop door heel Europa. dus is ook goed om naar verschillende budget airlines te kijken voor je vlucht en dan met tussen stom of niet. Maar wanneer zou je nou je vliegticket moeten boeken? Je moet eerst kijken voor alle deals en vergelijken. Vroeg van tevoren boeken is vaak goedkoop. Boek ook niet eerder voordat de prijzen bekend zijn zo ben je heel duur uit. Boek je een lange vlucht is het beter om zoon 3 tot 6 maanden van tevoren te boeken. Bekijk hier de goedkoopste vliegtickets met als doel goedkoop vliegen.

 

Daarnaast kan je niet alleen op vliegticket bezuinigen maar ook op het vervoer er heen. Regel daarom vervoer naar het vliegveld. Je kan een taxi reserveren die je naar je vliegveld brengt. Want het is belangrijk om ruim op tijd te komen. En taxichauffeurs zijn altijd heel snel ook omdat ze op de tram en buslijn mogen rijden. En ze kennen altijd de snelste routes om ernaartoe te gaan. Ook hoef je met een taxi niet met je koffers te slepen met het openbaar vervoer wel. Zo word je ook voor de vertrekhal gelift. Zo hoef je alleen maar nog je balie op te zoeken en je koffer af te geven.

20 jan, 18

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Goedkoop op vakantie doe je zo!"