Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Laat je auto op de beste plek van het vliegveld parkeren met parkago

posted in Vervoer & Transport by

Iedereen pakt in zijn of haar leven wel eens het vliegtuig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of voor een zakenreis. De meeste mensen pakken de auto naar het vliegveld, maar de grote vraag is nu waar laat je die auto dan?

 

Vaak laten mensen hun auto parkeren op het vliegveld waar ze vandaan vliegen. Dit is een handige manier, want zo kan je zelf gemakkelijk naar het vliegveld rijden en als je terug bent van de reis heb je direct vervoer om naar huis te rijden. Daarnaast heb je ook de zekerheid dat je auto veilig geparkeerd staat. Stel je gaat een paar weken op vakantie en je bent bang dat je auto wordt gestolen als je deze een paar weken voor de deur laat staan kan je hem dus veilig laten parkeren op het vliegveld. Op grote vliegvelden als Schiphol kennen parkeerplekken groten prijsverschillen in aanbieders. Via parkago wordt altijd de beste selectie gemaakt voor jouw. Jij kan dan zelfde de beste aanbieders vergelijken op prijs, service en transfer tijd. zo heb je altijd de garantie op de beste prijs en beste parkeerplaats.

 

3 Handige manieren om ook zonder auto snel bij het vliegveld te komen

Maar wat nou als je geen auto hebt of je wilt niet met je eigen auto naar het vliegveld rijden? Je moet er toch op de één of andere manier zien te komen, de vraag is alleen hoe? wij hebben daar de nodige oplossing voor gevonden.

  1. Taxi

Wat dacht je van een taxi? Een taxi is snel, haalt je op waar je wilt en brengt je precies naar de plek waar je moet zijn.

  1. Bus

Er rijden ook genoeg bussen naar Schiphol. Enige nadeel is wel dat de haltes niet altijd dicht bij huis zijn en dat je veel moet sjouwen met je spullen.

  1. Vrienden of familie

Tuurlijk kan je altijd vragen of een vriend of familielid je kan brengen en halen. En voor het gemak kan je hun ook je auto lenen zo hoeven zij niet kilometers van hun tank te verspillen om jou te halen en te brengen maar gaat dit van jouw eigen tank af!

20 jan, 18

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Laat je auto op de beste plek van het vliegveld parkeren met parkago"