Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Tips voor als je niet met het openbaar vervoer naar Schiphol kan

posted in Vervoer & Transport by

Het wil nog wel eens gebeuren, je vlucht gaat om 4 uur ’s nachts en er is niemand die je kan brengen. Een lastige situatie dus, maar er zijn gelukkig oplossingen. Dit artikel geeft je een aantal tips om er voor te zorgen dat je de vlucht niet mist.

De taxi nemen naar Schiphol

Het is natuurlijk altijd mogelijk om een taxi te regelen om naar Schiphol gebracht te worden, daarbij wordt je vaak direct naar de juiste terminal gebracht en hoef je geen grote afstanden te lopen met al je koffers. Niet elke taxichauffeur brengt je direct naar de terminal dus controleer van te voren even bij de taxichauffeur of dit mogelijk is. Het nadeel van met de taxi naar Schiphol gaan is dat je bij terugkomst ook zelf iets moet gaan regelen met betrekking tot terug naar huis komen.

Zelf rijden

Het is ook mogelijk om gewoonweg je eigen auto te pakken en naar Schiphol te rijden. Bij aankomst is het mogelijk om dan je auto bij een parkeeraanbieder in de buurt te parkeren, daarbij kan je kiezen tussen shuttle parking en valet parking. Shuttle parking houdt in dat je naar jouw parkeeraanbieder rijdt  om je auto te parkeren, waarna je de Shuttle bus pakt om naar de terminal te gaan. Met valet parking rijdt je direct naar de terminal, waar iemand je opwacht om de auto bij de juiste parkeeraanbieder te parkeren. Dit kan voor kortdurige vakanties, maar ook lang parkeren Schiphol is mogelijk. Wellicht is het handig om vooraf een online parkeervergelijker te controleren om te bekijken wat voor jou de beste en goedkoopste optie is. Zo kan je zonder zorgen het vliegtuig in stapen.
Hopelijk heeft dit artikel je geholpen met een manier vinden om Schiphol te bereiken zonder het openbaar vervoer.

20 jan, 18

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Tips voor als je niet met het openbaar vervoer naar Schiphol kan"