Now loading.
Please wait.

menu

Blog Article

Rijlessen vanaf je 16e

posted in Vervoer & Transport by

Het is eindelijk zover, je bent 16,5 jaar geworden! Je mag beginnen met het volgen van rijlessen. Of je nou zelf je rijbewijs betaald, of je ouders hem (deels) voor je betalen. Het blijft handig om een rijschool te kiezen die niet al te duur is en kwalitatief goede rijlessen geeft. Ben je misschien de 16,5 al gepasseerd maar heb je nog steeds je rijbewijs niet? Dan is dit artikel ook voor jou. Na het lezen van dit artikel weet je precies waar je op moet letten bij het kiezen van een rijschool.

Rijlessen

Rijlessen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er rijlessen van drie kwartier, maar soms werken rijscholen zelfs met alleen maar dubbele lessen van anderhalf tot twee uur. Voor een beginnende bestuurder kan het soms lastig zijn om 2u achter elkaar te rijden. Je kan dan al snel plezier en je concentratie verliezen. Maar soms is het prettig om met langere lessen te werken, zodat je eerst de tijd hebt om weer even in te komen en daarna echt kunt oefenen. Wat voor een rijles jij zoekt weet je zelf het beste, vraag aan een rijschool wat ze je kunnen aanraden.

 

Gemiddeld doet een leerling er 40 uur over om zijn of haar rijbewijs te halen. Je zit dus best een tijdje met je instructeur in de auto. Een goede klik zorgt voor meer comfort, gezelligheid én succes tijdens de rijlessen

De beste rijschool

Wat voor jou de beste rijschool is, kan je het beste zelf bepalen. Het is daarom verstandig om verschillende rijscholen te proberen en een rijschool zoeken die alle zaakjes op orde heeft. Er is een rijschool in Nieuwegein die voldoet aan alle belangrijke zaken die komen kijken bij het vinden van een goede rijschool. Zo zijn er ervaren instructeurs, goede en comfortabele lesauto’s, een hoog slagingspercentage, een gratis proefles en (wanneer nodig) herexamen.

 

Houd dit voorbeeld dat in ieder geval in je achterhoofd wanneer je een keuze gaat maken.

 
07 jun, 18

about author

 

 

related posts

 

 

latest comments

There are 0 comment. on "Rijlessen vanaf je 16e"